neljapäev, 15. september 2011

Ankeet

Muusika - peab tähendama midagi, peab tekitama emotsioone. Palju muusikat on mälestustes. Meie lugu on Gunnar Grapsi "Valgus"
Lugemine - minu nõrkus on kõikvõimalikud ajakirjad, loen Cosmot ja Eesti Naist, Kodukirja ja Tehnikamaailma, Playboyd ja ajakirja Üks. Viimane raamat - Allan Vainola "Inventuur".

Kultuur - ma ei ole väga kultuurne inimene aga paar korda aastas käin muuseumis :) Hea rahulik koht, kus ennast maandada :)

Trenn - spetsiaalselt kuskil jõusaalis istumine pole minu rida, tööl olen niikuinii kogu aeg jalgadel. Viimase aja lemmik tegevus on Kepikõnd.

Ilurituaal - Saun, kehakoorimine ja kreemitamine.

Film - Fast & Furios 1-5 , Eat.Pray.Love. , Monster Inc. , Gone In 60 Seconds.


Stiil - Kaltsukad, Kirbukad, Second-hand poed. Käin riides nii, et tunnen ennast hästi ja vabalt. Natuke erilisemad kõrvarõngad ehk. Jalanõud ostan poest.


Peoriietus - avastasin alles, et lühikesed püksid ja kõrged kontsad on väga lahe kooslus :D



Parfüüm - Marry Me by Lanvin , Forbidden Rose by Avril Lavine


Veeb - PictureCorrect.com   Nodi.ee   Mulletoi.com

Parim Reis - Loodetavasti veel ees. Üldiselt spontaansed reisid on olnud kõige lahedamad. Näiteks kord istusime lõunst autosse ja õhtuks jõudsime Jurmalasse, teine kord istusime kambaga tuttavate juures ja otsustasime hommikul Muhu saarele sõita :) Meelde on jäänud veel nt marsuut Tallinn-Sigulda-Võru, mootorratastega :)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar